Lees dit eerst door en scroll dan naar beneden voor het maken van je afspraak

Binnen 1 afspraak kunnen max. 3 piercings gezet worden. Wil je meer dan 1 piercing? Geef dit dan aan in de comments tijdens het maken van je afspraak.

Piercingprijzen zijn altijd inclusief sieraad, nazorgspray & downsizen, tenzij anders aangegeven!

Bij afspraken op zondag:

  • €5,- korting op je piercing of oorreflexologiebehandeling
  • 1e & 2e paasdag €5,- korting op een piecingafspraak en/of oorreflexologiebehandeling en/of €2,50 korting op een tandkristal, let op! Beperkt plek!

Geldt niet in combinatie met andere kortingen

Cadeaubonnen kunnen online verstuurd worden, bestellen via whatsapp of email

buitenom de vaste openingstijden kunnen in overleg ook afspraken ingepland worden. Neem contact op via whatsapp

Boek een afspraak

Wat heeft u nodig?

Subtotaal

€ 0.00

Bij piercings kan je ook kiezen voor een strippenkaart. Voor 4 piercings betaal je normaal gemiddeld tussen €140-€185 je kan nu in 1 keer 4 piercings reserveren (dit betekent dus niet dat je ze in 1 keer moet zetten!) voor een bedrag van €120,- dit betaal je in 1 keer.
De strippenkaart telt voor alle piercings! (let op lobepiercings tel ik als 1 piercing, tepelpiercings gaan per stuk)Dit houdt dus in 4 piercings, inclusief nazorg en online advies voor al je vragen etc.

Trajectprijs oorreflexologie. Omdat de meeste behandelingen een vervolg nodig hebben, bied ik een trajectprijs aan. Normaal gesproken betaal je voor 4 behandelingen, die vaak nodig zijn voor het beste resultaat, €120,- Vanaf nu kan je er voor kiezen om een traject aan te gaan voor €100,- dit betaal je in 1 keer. Dit houdt dus in 4 behandelingen, inclusief nazorg en online begeleiding voor al je vragen etc.