Afspraak maken

Boek een afspraak

Bij het zetten van meer dan 1 piercing of het boeken van meerdere behandelingen kunt u dit aangeven bij notities bij het boeken van een afspraak, u hoeft dan niet meerdere afspraken in te plannen.

Subtotaal

€ 0.00

 

Voordat je een afspraak maakt

Lees eerst dit even door. 

 • Septum piercings, Bridge piercings, Snake eye piercings & Genitale piercings (behalve christinapiercings) worden niet door mij gezet. 
 • Piercingprijzen zijn altijd inclusief sieraad, nazorgspray & downsizen, tenzij anders aangegeven!
 • Bij afspraken op zondag: € 5,- korting op je piercing of oorreflexologiebehandeling.Geldt niet in combinatie met andere kortingen

 • Cadeaubonnen kunnen online verstuurd worden, bestellen via whatsapp of email.

Strippenkaart

 • Bij piercings kan je ook kiezen voor een strippenkaart. Voor 4 piercings betaal je normaal gemiddeld tussen €140-€185.
  Met een strippenkaart reserveer je in 1 keer 4 piercings voor een bedrag van €120,-. Je betaalt dit in één keer. Maar je hoeft de piercings niet in 1 keer te laten zetten.
  De strippenkaart telt voor alle piercings!
  Let op lobepiercings tel ik als 1 piercing en tepelpiercings gaan per stuk.
  Dit houdt dus in 4 piercings, inclusief nazorg en online advies voor al je vragen etc.

 • Trajectprijs oorreflexologie. Omdat de meeste behandelingen een vervolg nodig hebben, bied ik een trajectprijs aan. Normaal gesproken betaal je voor 4 behandelingen, die vaak nodig zijn voor het beste resultaat, €120,- Vanaf nu kan je er voor kiezen om een traject aan te gaan voor €100,- dit betaal je in één keer. Dit houdt dus in 4 behandelingen, inclusief nazorg en online begeleiding voor al je vragen etc.