Ontstaan King Studio

2020

Dit jaar begon ik met King Studio

Mijn drive

Helping others to express them selves

Specialisatie

Oorpiercings

over-Esmee-Koning.png

Wie is Esmée Koning?

Ik ben Esmée eigenaresse van King Studio. Zo’n 10 jaar geleden heb ik een opleiding tot piercer gevolgd in Amsterdam, in 2020 heb ik besloten om mijn eigen studio te openen. Zelf ben ik al jaren werkzaam in de zorg, je mag daaruit gerust opmaken dat ik goed met mensen om kan gaan. Ik zie mezelf als een humoristisch en gezellig iemand in de omgang maar ik ben serieus & accuraat wat betreft mijn werk, zo ook dus in het piercen!


Werkwijze van Esmée

Waarom een thuisstudio? Omdat ik denk dat ik, doordat ik in mijn eigen omgeving werk, klanten een vertrouwd en ontspannen gevoel kan geven. Ik neem de tijd voor je, de volgende klant staat niet al trappelend achter je te wachten. Bang voor naalden? Dan plan ik gewoon wat extra tijd voor je in. Ik wil dat je na een bezoek aan mij tevreden en ontspannen naar huis gaat en uiteraard zie ik je graag weer terug! Omdat ik uitsluitend op afspraak werk neem ik alle tijd voor je in een ontspannen sfeer. Voordat je komt stel ik je alvast wat vragen zodat ik je precies kan bieden wat je nodig hebt.


Waarom kiezen voor King Studio?

Waar in onderscheid ik mij van andere studio’s? Laat ik voorop stellen dat alle piercingstudio’s hun eigen kwaliteiten en specialiteiten hebben. Ben ik veel anders? Nee ik ben mijn eigen unieke persoon, uitgesproken, en dat zal zo blijven. “What you see, is what you get”. Waar het mij om gaat, is dat als je bij mij bent geweest je het gevoel hebt dat je het gezellig hebt gehad en daarbij ook nog eens tevreden met een piercing de deur uit gaat.


De studio

Terugkomend op dat ik mezelf als “uniek persoon” zie (we zijn allemaal uniek!) je ziet dit ook terug aan de inrichting van mijn studio, niet duizend in een dozijn, maar geheel naar mijn eigen smaak, met een vleugje vintage, een andere passie van mij.


Ontwikkelen

Ik heb inmiddels 2 certificaten behaald voor oorreflexologie, dit bestaat uit het geven van prikkels aan het oor om het zelfgenezend en zelfregulerend vermogen van het lichaam te activeren en/of bevorderen. Dit geef ik zowel individueel als in combinatie met het piercen omdat piercings op bepaalde punten in het oor bevorderlijk zijn bij bepaalde klachten. Je leest hier meer over oorreflexologie.  

Tot slot, voel je vrij om contact met mij op te nemen als je vragen, ideeen en/of opmerkingen hebt.

Liefs Esmée

You laugh at me because I'm different, I laugh at you because you're all the same.